perjantai 18. syyskuuta 2009

Uutuuksia ja kauniita kuvia:)


Vihdoin on puodille tullut uutuuksia. Muutama ystävällinen tanskalaisyritys on muistanut myös pikkuista My Country Homea muutamilla konteilla:) Toki paljon on vielä luvassa, mutta sentään nämä...

On tullut kynttilöitä, sateenvarjoja, purkkeja ja purnukoita. Kauniita koreja, jotka ovat mitä hurmaavampia säilytykseen. Uusi lehti on tulossa ensi viikolla ja nyt sitä saa myös enkuksi, tosin tarjolla on myös perinteistä tanskaakin. Myös tuolta Jeanne d `n Arcilta on luvassa aikas kuormat tavaraa..kunhan löytää perille.

.

Nämä hienot kuvat Kesäkummun Marikki on ottanut ja upeita jälleen !! Mari kuvaili puotia ja täytyy sanoa, että kuvasaalis oli upea ja runsas. Kaunis kiitos jälleen kauniista kuvista ja mukavasta aamupäivästä :)

On se ilo saada avuksi näin taitava kuvaaja. Ja nyt saamme vihdoin avattua My Country Homen nettisivutkin. Pähkäilen ja tuumaan, kun sitä nettikaupaa niin toivotaan, mutta ehkäpä sittenkin päivittelen paremmin hintatietoineen tuotteita tänne blogiin ja puhelimitse ja sähköpostitse
Niitä sitten saapi tilailla ja kysellä.Ystävällisesti, Virpi

5 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Innolla täällä odotellaan :)
Köyhänhopeeta ota ainakin mukaan <3

Uudenkuun Emilia kirjoitti...

Oi kun näyttää ihanalta! Marikki on onnistunut kuvissaan jälleen! Olen myös hiljaa toivonut, että nettipuodin avaisit, mutta ymmärrän kyllä, että jätät sen toistaiseksi. Kun sinulla kuitenkin tuo caloun agentuuri on, niin voisitko blogissasi esitellä hiukan puodin kenkävalikoimaa ja hintatietoja. Jospa vaikka postin kautta ne saisin, tai järjestäisin jotain Tampereen matkaa :)Onhan tuo jo vähän sellainen sisustajan mekka kuvista päätellen!

Marianne kirjoitti...

Tuleeko sinulle myyntiin sellaisia aterinlaatikoita ?
...Tää yks täällä taas haaveileee..

malla kirjoitti...

kesäkukan ihanien kotikutsujen kautta löysin tänne!!!sulla on aivan ihana putiikki...ehottomasti tulen ostoksille,kun sielläpäin käyn.nettiputiikki olis kiva:)

Anonyymi kirjoitti...

I love it ! Very creative ! That's actually really cool Thanks.