torstai 3. syyskuuta 2009

Messuterveisiä Ruotsista!

Viime viikonloppuna oli jälleen Ruotsin messut. Vaikka seisommekin tässä asemalla, itse messuilla menimme jalan :) Voi kuinka hulvatonta se olisikaan pyyhältää osastolta toiselle jollakin kärryillä, tukka hulmuten ja hameen helmat heiluen ;)) Onneksi Tukholmaan menimme lentäen ja siinä ei nokka kauan tuhise.

Messu matka oli kaikin puolin ihan onnistunut. Paaaaaljon taisi tulla tehtyä tilauksia, ja jotain ihan uutta ja ihmeellistäkin on siisi luvassa syksyn mittaan. Niistä laitan heti tietty kuvia, kunhan vaan saapuvat...

Kolme päivää saimme hyvin kulumaan tilauksia tehdessä, jota taisi joku jo ihmetellä !!:)
Hämäläisiähän me.. ei vaineskaan. Täytyy sanoa, että todella tarkkaan saimme suunniteltua syksyn kokonaisuudet ja kaikkien eri firmojen tuotteet luovat yhdessä upean ja aikas roheen krouvin kokonaisuuden My Country Home puodin syksyyn ja jouluun. Olen siis erittäin tyytyväinen ! Luulen, että myös asiakkaat ovat tyytyväisiä, että olen tarkkaan ja harkiten valinnut jokaisen tuotteen.

Ja pianhan se selviää... muutamia odottelenkin tulevaksi jo muutaman viikon sisään.

Paljon on kyselty niiden kutsujen perään, pianhan niitä voisimme jo pitääkin. Vaan olisiko ne meillä kotona, täällä puodilla vai asiakkaan kotona...ehdotuksia otetaan vastaan.

Jotain uutuuksia on jo tullutkin. Odd Mollyltä on tullut lämpöisiä neuleita, tunikoita ja ihania "hippipussukoita" hapsuineen. Nistä kuvia tulossa...


Green Gaten lähetys tuli myös. Täkkejä, tyynyjä, pyyhekeitä, hiuspantoja ja peltipurkkeja ja muffinivuokia...

Odd Mollyjä lähettelen ilman postikuluja ympäri Suomen...

Mukava olla jälleen kotona ja puodilla. Innolla odottelen uutuuksien saapuvan.

Kiitos Terhi vielä mukavasta matkaseurasta. ..löydätkö ne viisi eroavaisuutta kuvasta:)))???

Syksyisin terkuin, Virpi

7 kommenttia:

Amalias Hem kirjoitti...

Oikein onnistunut messumatka minunkin mielestäni :-)Vaikka jalan kuljettiinkin niin taisi tahti välillä olla kuin vetureilla! Innolla odottelen minäkin puodillani uusia ihanuuksia... Työn iloa Tampereelle, ollaan kuulolla!

Kesäkukka kirjoitti...

Teillä oli varmasti ihana matka, tahtoo kanssa ;)

Sisustus-kutsut olisivat kivat asiakkaan kotona. Noora kun muutti Tampereelta, niin ei taida olla nyt ketään joka kutsuja pitäisi? Minä ainakin tahtoisin sellaiset :)

Virpi kirjoitti...

Kesäkukka:

Pistetäänkö partyt pystyyn, kun kuormat saapuu?? Tulen kimsuineni ja kampsuineni paikalle, keitä sie kaffeet..;)??

Kesäkukka kirjoitti...

No, se olis kyllä kiva! Täytyy alkaa suunnittelemaan molemmille sopivaa päivää?

Söta prickar kirjoitti...

Heippa! Olipa kiva löytää sinun blogisi...kun kauppasi löysin kesällä kun olin Suomessa käymässä...käy katsomassa minun blogissa niin ehkä näet minkä "pienehkön" tutun vaaan löydät sieltä...veljeni kävi sen minulle ostamassa ja sain sen viimeviikonloppuna kotiin tuotua. Hyvää syksynjatkoa sinulle
T. Lotta

Bionda kirjoitti...

Käyhän blogissani vilkaisemassa, mitä uutta siihen putiikkisi ulkopuolelle on ilmestynyt... ;)

Aurinkoista syksyä!

Virpi kirjoitti...

Bionda:

Hienoa!!!! Lupaan pitää silmällä niitä :)