sunnuntai 4. lokakuuta 2009

Ihana ja ansaittu vapaapäivä ja puotikuvia!

Jaahas, tulipas hassu otsikko ;) Tänään pidin kuitenkin ansaitun vapaapäivän :)) Aamulla sain nukkua suht`pitkään (puol` ysiin) ja aamupäivästä kipaisin paikalliselle kirppikselle. Mukava saalis tulikin: mm.iso pinkka hurmaavia monogrammein varustettuja pellavatyynyliinoja, joista luvassa ainakin laventelisydämiä...!!

Sain myös siivottua kunnolla , pestyä pyykkiä, söimme hyvin ja ennenkaikkea olimme koko perhe yhdessä koko päivän , harvinaista herkkua sekin . Meinasin laittaa kuvia kodista, kun mööpleerasin hiukan ja puunasin paikkoja, mutta päädyin kuitenkin helpompaan vaihtoehtoon ja laitan kuvia puodilta...ehkäpä sitten joskus kehtoon laittaa kuvia kodistakin;)?? Ehkäpä sitten, kun saan oman koneeni kuntoon. Omasta läppäristäni meni näyttö rikki ja olen ihan hukassa ilman konettani . Kaikki sähköpostit ovat nyt siellä... onneksi sentään pystyn käyttämään mieheni konetta ja toista e-mailiani. Kukapa tutuistani vielä parivuotta sitten olisi uskonut, että minä olisin riippuvainen tietokoneesta?? Nytkään en niinkään välitä muuten koneen ominaisuuksista, kunhan on valkoinen (hih) ja luulen muutenkin, että Marikin ehdotukseen päädyn..

Puodilla kaiken vaaleuden keskellä on myös ripaus mustaa...kynttilöissä, pyyhkeissä, istuinpäälisissä, tyynyissäkin hiukan.. . Pehmeitä puuvillaisia torkkupeittoja myös, vaaleana sekä" harmahtavan ruskeana"(siis pellavansävyisenä ;)[suomeksi] ) Ja aatella , tämä sama hortensia on ollut jo kuukauden päivät meidän ilonamme, hiukan olemme vesiä vaihdellut, siinä kaikki. Naapurista Kukkaikkunasta sen haimme :)

Vielä on pari Green Gaten tyynyä jäljellä, tosin jotain on myös lisääkin tulossa. Myös Maija Poppasen tyylisiä sateenvarjoja olisi tarjolla.Lauantaina oli Hilma puodilla aputyttönä ja vahingossa eksyi kuvaankin. Kuvassa myös uutuuksia !Kauan kaivattu lähetys on Jeanne d Arcilta vihdoin lähtenyt kohti Tamperetta, ja toivottavasti tulee keskelle Hullujen Päivien hulinaa :) joita siis meidän nurkilla vietetään ensiviikolla. Ken sitten uskaltautuu sinne mukaan lähteä..tulkaa toki vierailulle myös meille, siis puodille ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa!
Ystävällisesti Virpi

6 kommenttia:

Marikki kirjoitti...

Toivottavasti saat pian uutukaisen koneesi. Voin taata, että tulet olemaan tyytyväinen, jos Macciin päädyt. Alussa on hiukan totuttelemista, mutta äkkiä ne perusjutut oppii. Minen ainakaan enää suostu vaihtamaan tavalliseen, kun olen kerran tämän makuun päässyt:)

P.s. Teidän Hilma on supersuloinen, kuin miniversio äidistään :D

Tuula kirjoitti...

Kyllä teillä on kaunista puodissanne :) Usein kurkin ikkunasta, kun kävelen ohi. Sisään en yleensä viitsi tulla - ellen sitten ole yksin liikkeellä - kun vaunujen ja 1-vuotiaan vilperin kanssa ei saa aikaiseksi muuta kuin tuhoa ja epäjärjestystä :D
Mukavaa syksyä!

Ada och Emil kirjoitti...

Heippa Virpi

Tosi hienoa kuulla että olet saanut tilaisuuden viettää noin touhukkaan ja mukavan vapaapäivän :)

Tosi kauniita kuvia, pullollaan kaikkea suloista.
Innolla näkisin kuvia myös teidän kodistanne, hih!

Mukavaa ja vauhdikasta työviikkoa!
-Sanna

Amalias Hem kirjoitti...

Kaunista, kaunista!!! Ja hauska nähdä vilaus kummityttöäkin :-) Terkut Hilmalle!

Cia kirjoitti...

Hei!Ihania uutuuksia puoti pullollaan:)Huomasin tuolla yhdellä hyllyllä jeannen bretel verhoja,paljonko niillä on hinaa?

taburetti kirjoitti...

Välillä aina on ihanaa saada vapaa päivä touhuten aivan rauhassa kotona ja perheen kanssa.
Minulla on blogissani sinulle jotakin!
Jaana