torstai 5. elokuuta 2010

Pitkä, kuuma kesä alkaa olla jo takana ja syksyä on ilmassa. Ihanaa on taas nukkua villasukilla ja hämärtyviin iltoihin sytytellä kynttilöitä.

Innolla odotan ensiviikon messuja Tukholmaan. Olemme Terhin kanssa torstaista sunnuntaihin, eli samalla tulee pieni loma :) Puodilla on tuolloin Helena.

Koko kesä onkin hikoiltu (sanan varsinaisessa merkityksessä) puodilla ja nyt elokuun puolivälistä ainakin syyskuun loppuun pidänkin MAANANTAISIN puodin ovet lukossa. Meillä kotona on eskarilainen ja ekaluokkalainen, nelosluokkalainen ja ysiluokkalainen , joille tämä on tärkeä kouluvuosi ja hyvällä omallatunnolla pyhitän maanantait heille...tosin ompeluhommiakin on luvassa, kun tuo omamallistomme vain laajenee ja saa suurempaa suosiota kokoajan ;))Tässä yksi oman malliston tuotteista, essu, joka on valmistettu vanhasta ranskalaisesta yöpaidasta Suurella Sydämellä 65 e
Tämä hortensan kukka on ollut puodilla jo kaksi viikkoa, liekö myös ihastunut posliiniuurnaan (79,90e) ??
Tämä kustavilais sohva on tulossa puodille jossain vaiheessa myyntiin, kunhan vain keksisin sille oivan paikan, 800 e MYYTY


Kävijämäärä alkaa hipoa jo huikeita lukemia ja luvassa tietty ARVONTAA!!

Mukavaa elokuuta kaikille!

Ystävällisesti, Virpi5 kommenttia:

Sara kirjoitti...

Ihana essu!

Kesäkukka kirjoitti...

Tuo oma mallisto on kyllä niin ihana, että teidän täytyy pitää viimeistään ensi keväänä sellainen malliston esittely catwalkilla jne. ;)

Mukavia messuja!

Nährään!

Amalias Hem kirjoitti...

Juu, ei yhtään haittaa vaikka kesä on lopuillaan sillä se tietää sitä että on messujen aika :-) Ja perinteisestihän ne ovat kanssasi olleet hulvattoman hauskoja sekä inspiroivia =) Kohta nähdään!!!!!!!

Ada och Emil kirjoitti...

Mallistonne on niin kaunis ja herkkä :) Essu on aivan huikean söpö!

Minäkin olen jo tunnelmoinut hämärtyvien iltojen tullen kynttilöiden sekä vilttien kera...kuuma kesä tuntuu senkun vaan jatkuvan, ainakin tänään!

Mukavia messuja :)

-Sanna

Emmy kirjoitti...

Leuke blog. Ik ga je volgen. Groeten uit Nederland, Emmy