lauantai 3. tammikuuta 2009

Hiiri jota ei saatu hengiltä...!


Otus näyttää oikein söpöltä...kuvassa ja ehkäpä elokuvassakin, mutta todellisuus on karuakin karumpi. Kaikki jotka ovat joutuneet jakamaan kotinsa heidän kanssaan ovat varmasti samaa mieltä kanssani. Elokuva, jossa hiirulainen piinaa veljeksiä, niin että he menettävät kaiken on hauska ja viihdyttävä elokuva, mutta kun veijari on omassa kodissa on inhottavaa!!
Vuokrakodissamme jossa asustelimme rakennusajan oli hiiriä PALJON!! Ja vanhassakin kodissa näimme pari hiirukaista ja jotenkin säälitti ne loukuttaa. Nyt uudessa talossamme olemme kuunnellet niiden tepsutusta jossakin rakenteiden välillä ja miettineet mihin saisimme loukun ujutettua. Eilen, kun aloin siivoamaan yläkertaa ja laitoin imurin päälle, ei keskusimuri hörähtänytkään käyntiin!!! Mitä ihmettä, tuumailtuamme ylä-ja alakerran välille ei tullutkaan yhteyttä. Alakerran toinen luukku toimii kyllä, eli piuha poikki!!! Rousk! Rousk! on kuulunut juurikin näiltä nurkilta. Hemmettiläinen, puolivuotta asuttu ja eka remppa!!
Enää ei harmita yhtään loukuttaa niitä ja inhottaa kuulla niiden pikku tepustelua jossain, mutta missä ne luuraavatkaan????
Onko muillakin hiiriongelmia? Tiedän, että maalla on hiiriä, mutta ei se yhtään nyt helpota! Meillä on kissakin, mutta Lempi nukkuu vaan oikein tyytyväisenä sisällä ollessaan, pyydystelee ulkona ihan riittävästi vissiin..
Ystävällisesti Virpi

6 kommenttia:

"Kantriina" kirjoitti...

Kääk! No meidän pihalla oli tänään pikkuruisia jälkiä siellä täällä... ovatkohan jo löytäneet reitin sisälle :O Ulkona paukkuu pakkanen, tulisivat varmasti mielellään lämmittelemään... toivottavasti saatte imurin kuntoon. Kyllä miultakaan ei nyt heru hiirulaisille minkäänlaista sympatiaa! :/

-Kantriina-

P.s.Kiitos kauniista sanoistasi ;)

Lilla Medine kirjoitti...

Kaunis blogi sinulla! Täytyykin laittaa suosikeihin muistiin. Toivottavasti saatte nuo hiiret tainnutettua jollain konstia:)

TeSa kirjoitti...

Hiiret on aika vekkuleita selviämään hengissä.
Myyristä on enemmänkin riesaa, ne ja muut jyrsijät ruokitaan myrkyllä ja loput yritetään loukulla kiinni.

Heidi kirjoitti...

IIIIIIIK! Kerrankin tämä iso nainen hyppää JA KORKEALLE jos hiiri on lähettyvillä...oikeastaan aika naurettavaa, en tiedä mikä noissa otuksissa on, hih...

Kiitos Virpi tuosta ihanasta kehusta tuossa edellisessä postauksessa =) lämmitti mieltä NIIN kovasti! Olen myös perustanut uuden blogin, tervetuloa katsomaan myös sitä, se on sinulle tuttu paikka varmaan ;)

Kyllä suomalainen blogiverkosto on todella suuri. Olen tutustunut tosi ihaniin ihmisiin tätä kautta. Yhden tosi ystävän on myös saanut. Paljon sähköpostiystäviä, paljon tukea ja sellaista henkistä tsemppausta.

...ja sitten sokerina pohjalla on tietenkin meillä kaikilla rakkaus tähän sisustamiseen <3

Oiken mukavaa loppuviikkoa!

Heidi
<3

Kirsi kirjoitti...

Kaunis blogi sinulla.

Hiiret ovat tosiaan suloisia olentoja, mutta armottomia tuholaisia!

Kirsi

Minna kirjoitti...

Moikka,
me laitettiin sellainen piipitin pistorasiaan joka karkottaa hiiret.Ihmiskorva ei piipitystä kuule mutta hiiri ei siitä tykkää. En tiedä mitä kissan korva siitä sanoo...kannattaa kysistä rautakaupasta. Meillä ei sen koomin ole hiiriä loukkoon jäänyt eli päättelen että se tehosi.
Kiva blogi sinulla :0)
Minna