keskiviikko 31. joulukuuta 2008

Oikein hyvää Uutta - Vuotta!!

Vuosi 2008 alkaa lähenemään loppuaan. Juuri nyt on taivaanranta kauniin punainen ja hämärä alkaa laskeutua . Lapset odottelevat jo illan pimenemistä! Hyvin on päivät hurahdelleet suurella porukalla. Tänään pidin puodin kiinni ja lupasin olla lasten kanssa, mutta piipahdimme kuitenkin putiikilla hakemassa pakettia, joka lähti Lapualle sisältäen kauniit vanhat silkkiverhot:) !! On hiukan sellainen "rokulipäivä" fiilis!! Vaikka lapset nauttivat kovasti, kun äiti on kotona, mutta ...

Uusi vuosi tuo varmasti kaikkea ihanaa tullessaan.. kuten esimerkiksi tämä Jeanne d`Arc Livingin oma lehti!! Mitähän he seuraavaksi keksivätkään :)

Poden erittäin huonoa omaatuntoa myös ensimmäisestä postauksestani, jossa toivoin tänne samanlaista sisustusblogiverkostoa kuin rakkaassa naapurissamme Ruotsissa!!!
Voi missä pimennossa olenkaan elänyt?? Löydän joka päivä uusia ja aivan mielettömiä suomalaisia sisustusblogeja!!! Suomalaisten sisustusblogit ovat todella kauniita ja laadukkaasti tehtyjä Olen ihan sanaton!! (kerrankin ;) ) !! En tiedä voinko niitä luetella,koska niitä on niiiiiiiin monta, mutta Kesäkumpu, Sinulta Minulle, Walkoisia Unelmia, My Home and Life ovat sellaisia jotka heti putkahtivat mieleeni. Ja niin monta joissa olen vieraillut, mutten ole nimeä muistiin kirjoittanut!! Anteeksi kaikille, joita en luetellut, mutta takoitin myös teitäkin :) Hyvä Suomi, Hyvä Te !!


Loppuun laitan vielä kuvan keittiöstämme ja" tarttukaamme hetkeen" myös tulevanakin vuonna!

Ystävällisesti ja kaikille hyvää Uutta- Vuotta toivottaen, Virpi

Ei kommentteja: