torstai 6. marraskuuta 2008

Jouluhulinaa sekä pientä paniikkia!!


Heips taas, onkin tovi jo vierähtänyt kun viimen päivitin blogiani. On vain ollut niin kovasti hulinaa ja huisketta, että en ole saanut aikaiseksi syventyä tähän omaan blogiini.

Eilen täytti nuorimmainen neljä ja sitä juhlimme lauantaina mukavalla ja isolla ystäväporukalla. Olipa ihana tavata ystäviä pitkästä aikaa. Syksy on hurahtanut putiikin ja arjen pyörityksessä, että ystävät ovat ikävästi jääneet..no olisko tässä hyvä Uuden Vuoden - lupaus ???

Joulutunnelmat pikkuhiljaa täyttävät jo putiikin... lauantaina on lupaamiani Joulutunnelmia ja glögiä:) tai siis toivottavasti.. paikallislehdessä iloisesti mainostin joulutunnelmia ja glögiä pipareiden kera jo hyvissä ajoin , MUTTA putiikin joulutavarat ovat yhä matkalla !! Onneksi jo sentään Suomessa ja hyvällä tuurilla saan ne huomenna perjantaina, niin saan illan ( ja yön ) aika loihdittua JOULUN ???!!! No Glögiä on ainakin ja pipareita, eikös ne tuokin jo aikas paljon JOulun tuntua?? Tämä on vain tavanomaista Virpiä.. eihän mitään voi tehdä helposti, tosin nyt anna osan kunniasta Sammon verkko-pankille!!

Mutta on minulla sentään jotain joulua jo ja sitä paitsi vielä on aikaa jouluun...!

Ystävällisesti, Virpi

1 kommentti:

TeSa kirjoitti...

Tässähän on jo hyvä alku blogille. Kurkin kaikki kirjoituksesi, lisää vain rohkeasti kirjoittamaan.
Seuraavaksi laitan uudet ostokseni paikoilleen.