keskiviikko 19. marraskuuta 2008

Calout saapuivat vihdoinkin!

Heippa, tänään saapui jo niin kauan odotetut Calout!!! Ah, oli niiiin ihana availla popolaatikoita , sillä ne ovat niin super mageita!! En olekkaan vielä paljastanut suurta salaisuuttani: minusta , neljän lapsen äidistä tulee agentti!! Ei 007 tai 00 eikä edes pelkkä seiska, vaan puukenkäagentti!! Lapset voivat koulussa kertoa kun kysellään vanhempien ammatteja, et "mun mutsi on agentti" ...kuulostaa varmaankin jännältä pikkupoikien keskuudessa!
Ja jännäähän tämä onkin...tosin kovin on alkutaipaleella nämä hommat, mutta innolla odotan ensi vuotta, kun rupean Al Bandyn lailla kulkemaan kenkälaatikoiden kanssa pitkin ja poikin.
Laitoin myös muutamia kuvia putiikistani, joita otin jokunen päivä sitten. Eilen tuli myös ihkuja tosi, tosi , tosi tanskalaisia alttarikynttelikköjä House Doctorilta. Kuvan alttaristani laitan teille huomenna. Odottelen myös Jeanne d`Arcin pakettia ja Vakre Hjemmejä. Omani tuli eilen postissa ja ah, on kyllä taas rahansa arvoinen lukupaketti.
Hämeenkyröön saapui tänään lumipeite maahan...ihanaa, joulu tulee pian!
Ystävällisesti, Virpi

6 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Onnea agentin hommiin!!!! Tulet myymään maailman ihanimpia, ja todella mukavia "puu"kenkiä! Vanhana puukenkien käyttäjänä voin sanoa että Calou-popojen joustava pohjamatsku tekee niistä hyvät niin jaloille kuin selälle. Ja ulkonäkö hivelee silmiä :-)
Mutta kyllä oli ilo katsella myös putiikkisi jouluasua!!! Ihania tuotteita olet saanut myyntiin :-)
Ollaan kuulolla!
T: Samis-Terhi

Tuvantähdet kirjoitti...

Ihania kuvia puodista! Onnea agentin uralle, Calout on itsekin saatava - täytynee vinkata joulupukille :)

Virpi kirjoitti...

Hei Helena,
Calout on kerrassaan ihanat ja muutama asiakas onkin ollut ihmeissään, kun kaikki värit on yhtä ihania!! Mäkin voin sille teidän pukille vinkata;)
Ystävällisesti, Virpi

Marikki - Kesäkumpu kirjoitti...

Ooooh! Onko sinun puotiisi sattumalta jossain vaiheessa tulossa nupukkiversioita ruskeina?? Niitä ihailin Caloun sivuilla. Minkä hintaisia muuten ovat?

TeSa kirjoitti...

Lumi puhdisti maan kauniisti, niin valoisaa.
Jouluun ei tosiaankaan ole pitkä aika, ihanaa.

Virpi kirjoitti...

Marikki, tällätietoa ei tule enää tänä vuonna lisää , mutta ensi vuoden puolella tulee kevät mallistoa, jossa mm Knytaa saa valkoisena lakeri sekä beige nupukki. Ja 36, joka on putiikilla on harmaa knyta lack (joka on todella kaunis väri). Teen näyteikkunasomistuksen Hius-ja kauneusstudio Yoursiin, Hämeenpuistoon ja sinne tulee muutamia pareja näytille, sieltä näet ne, mikäli et pääse Hämeenkyröön niitä sovittamaan. Pehtoori on kyllä puolivälissä...;)
Hinta on 105 e, mut pidin pienen kampanjan 95e ja saat nyt kyllä sillä jos olet kiinnostunut.
T:Virpi