keskiviikko 19. toukokuuta 2010

Vuosi sitten Terhin kanssa jännäsimme avajaisia, ja kuinka asiakkaat meidät ottaisivat vastaan.. Nopsaan on vuosi mennyt ja ihanaa on ollut. Puodin ilmekin on vuodessa muuttunut moneen kertaan .
Valikoimiin on saatu enemmän Vintagea, oma mallistokin on kasvanut ja tuntuukin ettei enää nuo yön tunnit riitä niiden valmistamiseen ...;)

Suurella kiitollisuudella otan asiakkaiden palautetta vastaan ja yritän yhä kehittää My Country Homea .

Hento puna poskilla kehuja kuunnellut ja toisenlaisistakin oppia ottanut!


Haluankin kiittää jokaikistä ihanaa asiakastani, jotka olette pikku puodillani vieraillut. Vuoden varrella olen ilokseni saanut uusia ystäviä ja tuttuja...


Meillä on tällä kävelykadulla hyvä meininki yhdessä Kukkaikkunan ja Dueton kanssa. Kukkaikkunan varmaan kaikki jo tunteekin, ja Duetossa taatusti kaupungin kauneimmat vaatteet ja asiantuntevin ja ystävällisin palvelu.

Piipahtakaa toki heilläkin , kun "meidän nurkille" eksyt.., juu tuon "pienen" tavaratalon kyljessä olemme kävelykadulle hienosti levittäytyneenä :)Lauantaina 22.5 klo 10-16.00 juhlimme ensimmäistä vuosipäivää Tampereella.

Luvassa tuotealeja mm. kaikki Green Gatet hävitetään -20 % alella (to- la),

Au-Maisonin pellavatyynyjä , jokusia Madonna patsaita, kirjoja...

synttäritajouksia siis!


Skoolaamme My Country Homelle :))Sydämellisesti Tervetuloa!
Ystävällisesti, Virpi

4 kommenttia:

MaMMeli kirjoitti...

Hei ;)
Kävinkin liikkeessäsi ikkunaostoksilla, kun se oli suljettu. Tulen joskus paremmalla aikaa, kun olet paikalla. Kuvasinkin ikkunaasi ja viereisen liikkeen kukkakauppaa blogiini, teillä on niin ihanat liikkeet kummallakin <3 Synttäri onnittelut :)

Kesäkukka kirjoitti...

Huomenna toivottavasti nähdään :)

Amalias Hem kirjoitti...

Ihana oli avajaispäivä vuosi sitten! Ja hauskaa on ollut koko vuoden ajan :-) Jatketaan samaan malliin! Terkuin Halibullanin nainen

Ada och Emil kirjoitti...

Onnea 1-vuotiaalle upealle My Country Homelle :)
Tulen vierailulle jahka saamme muutto-touhut valmiiksi.

Aurinkoista viikkoa!

-Sanna