keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Green Gate ale jatkuu niin kauan kun tavaraa.. siis Green Gaten tavaraa riittää :))

Tuo merkki jää My Country Homen tuotevalikoimasta pois ja uusi posliinisarja on jo mietittynä... ihana, kaunis, klassikko, jo Hämeenkyrön aikoihin olin heihin yhteydessä ja yhteistyöstä jo silloin sovimme..( tiedän, että ainakin Simmu jo hurraa ;))

Vielä en kuitenkaan kerro nimeä, ennenkuin purkit ja purnukat on varmasti tulossa. Sen tämä kevät on opettanut- ettei parane nuolasta ennenkuin tipahtaa jos sittenkään jää nuoltavaa??!!

Ihmeiden aika ei kuitenkaan ole ohi, sillä ainakin House Doctor on jo startannut Tanskasta ja Bloomingvillekin on luvattu ensi viikon tiistaille...muutamat muut tulevat kunhan ehtivät ;)

pitkää pinnaa ja mielikuvitusta on vaadittu ja hiukan hulluuttakin varmaan , kun ja siksi ja miksi , sillä My Country Home on nyt siellä kaikkien tuntemassa Facebookissa!!! MInulle tuo maailma on niiin outo ja kestää varmaan tovin, kun siihen pääsee sisään? Minulla on kuitenkin hyvät tsemppaajat ja varmasti tarvittaessa apujoukotkin m kiitos Maarit ja Terhi!!

Motollani - jos ihminen osaa , osaan minäkin!! pärjää aikas pitkälle!

Linkittää en osaa, neuvon vain, että koittakaa löytää ;)

Enköhän minä jotenkin saa sitä päivitettyä, samalla kuin tätäkin ja linkittämisen opin...ihan varmaan juu!

Ystävällisesti, Virpi

4 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

No, ihan varmaan opit ja kuviakin olit jo sinne saanut! Hieno juttu :)

Laitahan Kerttu-mekoistakin kuvaa ;)

Hanna ja Nana kirjoitti...

Toivottavasti jaksat fb:stä huolimatta jatkaa tätä blogia. Itse käyn mielelläni täällä katselemassa, vaikken ole fb:ssä mukana. :)

Terveisiä Kokkolasta! :)

Virpi / My Country Home kirjoitti...

Laitan Kerttu-mekosta kyllä kuvia ja pianhan sinullakin on "kerttu"??

Juu- enpä usko, että tuo "lärvikirja" peittoaa tätä blogimaailmaa, tämä on niin tuttu ja turvallinen, mutta kaiken ennakkoasenteen jälkeen ei se fb ihan niin kamala olekaan...;)

Niina kirjoitti...

Heippa, Ihanat Kertut ovat!!
Toivottavasti jaksat päivittää täälläkin:).

Niina