tiistai 4. joulukuuta 2012

MILAVIDA - odotetuin joulutapahtuma
Ensi lauantaina 8.12 klo 12-19.00 Tampereen kauniissa Näsilinnassa, joka myös Milavidana tunnetaan, järjestetään jouluinen antikki  - sisustustapahtuma . Mukana toinen toistaan hurmaavimpia puoteja ympäri Suomen. Käsitöitä, antiikkia, sisustusta, vaatteita, glögiä, musiikkia ...
Tervetuloa kaikki mukaan tunnelmoimaan kanssamme . 

Järjestimme Miran kanssa kesällä Tampereen Hämeenpuistossa antiikki -sisustustapahtuman, joka oli suuri menestys, ihan kaikin puolin. Koska tapahtuma onnistui niin hyvin, saimme kyselyä mahdollisesta joulutapahtumasta. Kun Miran kanssa pääsimme ensikertaa Milavidaan, olimme myytyjä , tunnelma rakennuksessa on käsinkosketeltavissa, vaikka rakennus olikin aivan tyhjillään. 
 Perjantaina  hääräämme siellä, minä ja Mira ( sekä rakennuksen kummitus ), rakennamme puitteet upealle joulutapahtumalle joulukuusia, valoja, kransseja , köynnöksiä ..

 Pääovi, nuo ruskeat pariovet 
avaamme tasan klo 12.00,

siihen asti ovet ovat lukossa ;)  Toivomme, että varatte tapahtumaan käteistä, sillä osalla myyjistä ei ole maksupäätettä mukana, sekä vanhan rakennuksen kiviseinistä emme mene takuuseen, että maksupäätteet toimivat moitteettomasti :)
Tallipihalla on samaan aikaan myös joulutunnelmia, tutustukaa myös sinne. Tallipihan ja Milavidan väliä on mahdollisuus kulkea myös hevoskärryillä.

Tapahtumaan on Vapaa pääsy, 
ja toivomme kaikille olevan joulumieltä..


Nähdään lauantaina :)

Ystävällisesti, Virpi 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Sydämellinen kiitos tapahtuman järjestelyistä!

Oli aivan ihanaa - paikka oli ihanan kaunis - ja mikä ohjelma!
Niin ja aarteita löysin!
Kiitos, kiitos, kiitos!

Uudestaan keväällä, kesällä syksyllä, talvella... Kaikki käy! <3

Reetta

Reissuja ja romantiikkaa kirjoitti...

Kiitos ! Tapahtuma oli mitä parhain. Olitte onnistuneet luomaan sellaisen tunnelman ja fiiliksen mihin harva pystyy. Luonnollisesti tilakin loi oman säväyksensä tapahtumlle. Mutta parasta olitte te ihanat putiikkihengettäret tuotteinenne. Tungos oli valtava, mutta onneksi tilaisuus kesti monta tuntia ja ruuhkakin hälveni..Tiedän että tunnit ja työmäärä oli valtava. Mutta uskon ettei kukaan jäänyt kylmäksi eikä lähtenyt tyhjin käsin. Vieläkin sisällä hehkuu hyvä ja lämmin tunne. Kesän tapahtumaa odotellen..

Virpi / My Country Home kirjoitti...

Kaunis kiitos <3
Ihanaa , että viihdyitte !

uusia tapahtumia on kyllä luvassa...
niistä ilmoittelemme täälläkin ja siellä FB ssä .

Ihanaa Joulua Teille !
Terkuin, Virpi ka Mira