maanantai 28. toukokuuta 2012

Kevään Friends Forever-matka osa 1 Honning &Flora
Kevään Friends Forever-sisustusmatka Tanskaan oli jälleen upea ja hieno kokemus. 
Näimme ja koimme toinen toistaan mielettömämpiä paikkoja, puoteja, ruusuja, antiikkia, ties mitä.
Matkaan lähti 32 iloista ja reipasta sisustajaa, joita kuskaamaan tälläkertaa tuli kaksi herrasmiestä, Mikko ja Matti , Lamminmäki Oystä, Parkanosta. Bussi oli tälläkertaa punainen ;) , vaikka eihän värillä sinänsä ole väliä ...? Tosin hiukan uudempi olisi saanut olla .

Matkaan kuitenkin pääsimme hienosti ja torstaiaamuna Ruotsissa ensimmäisellä taukopaikalla, nostimme maljat  vaaleanpunaista ja kuplivaa  Friends Forever-sisustusmatkan  kunniaksi. 

Juutinraumansiltaa pitkin ajoimme Tanskaan ja ensimmäinen kohteemme olikin Honning og Flora.
Meitä odotti käsittämättömän kaunis puutarha, kesä oli siis jo Tanskassa. Talo puolestaan oli täynnä antiikkia ympäri Euroopan, hiukan seassa oli myös uuttakin tavaraa, mikä varmasti miellytti myös monia. 
Honning of Floran toinen kirja ilmestyi juurikin torstaina ja moni saikin uuden uutukaiseen kirjaansa omistuskirjoituksen Rikkeltä. 

Nautimme kakkuja, kahvia ja teetä sekä boolia . Ensimmäisen kohteen jälkeen alkoi bussimme jo mukavasti täyttyä. Hyvästelimme Rikken sekä hänen äitinsä Birgitten ja  jatkoimme matkaa seuraavaan kohteeseen .4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tervetuloa turvallisesti ja terveinä takaisin, te reippaat matkalaiset!

`Borta bra, men hemma best! `

Kesä se on jo täälläkin, nautitaan siitä!

- Simmu -

weisser traum kirjoitti...

oh da wäre ich gerne dabei gewesen.
grüässli daniela

Kesäkukka kirjoitti...

Oli taas niin ihana matka, kiitos Virpi ja Terhi! <3

Anonyymi kirjoitti...

olipa taas kiva olla mukana hienolla matkalla ja uusissa maisemissa ja putiikeissa. kiitos teille ihanat matkanjohtajat. ja kyllä ne ostamani aarteet näyttävät upeilta täällä omassa kodissakin.. 8-) piku x