torstai 26. huhtikuuta 2012

Kohti uusia tuulia

(Kuva lainattu netistä)

Nyt mennään kohti uusia tuulia, tosin suunnasta en ole vielä varma...

Blogikin on kertonut neljä vuotta My Country Homen tarinaa, ja nyt sekin saa uuden suunnan. Tosin myös blogin suunta vielä auki. Muodista tuskin tulen kirjoittamaan, sillä olen taatusti planeetan epämuodikkain ihminen, mutta vaatteista kuitenkin, etenkin Friends Foreveristä, ja ehkäpä hiukan vinkkejä niiden yhdistelemisestä muihin "perus"vaatteisiin. Kengistäkin saisi postauksen jos toisenkin...rakastan kenkiä :) Puutarhasta , ehkä myös hitusen sisustamisesta;) ? 


Olenkin nyt löytänyt ihan uudenlaisia blogeja, joissa olen vieraillut ja yksi , jonka haluan ehdottomasti mainita on Hanna Sumarin Elämä on Ihana -blogi, se on täynnä postitiivisuutta ja elämäniloa:), josta monen pitäisi ottaa opikseen. 
käykääpä kurkkamaassa:***


Nettikauppa jatkuu kuitenkin tutussa osoitteessa www.mycountryhome.fi . Sen tarjonta tulee olemaan pääasiassa Friends Foreveriä  ja kaikki Friends Forever-uutuudet kuvaan myös tänne blogin puolelle. FF-Sisustusjuttujakin tulossa!! sekä mekkoja ja nyt myös  siniharmaana ja mustana, joita kovin moni jo odottaakin.  FF-helmiä tulee myös samoissa väreissä kuten mekkojakin, eli valkoinen, pellavanatur, musta ja tuo harmaa. Koruista myös muita uutuuksia luvassa, kunhan ehdin...

Mamelukkejakin on tulossa lisää. Muutamille olen tainnut ne luvata jo "jokunen aika sitten" :))))Ovat aikas hurmaavat FF-mekon kanssa. 

Suunnittelemme Terhin kanssa koko ajan uusia juttuja, tosin osa niistä saattaa jäädä prototyyppiasteelle, mutta usein miten saamme jalostettua niitä ihan tuotantoonkin asti. 

Tarkoittaa siis sitä, että saamme ommeltua niitä myös asiakkaille:))

Paras juttu tuossa itsetekemisessä on , että vain niin voi olla 100% varma, että saumat on kunnolla ommeltu . Kauppiaana kun on tullut niin paljon vastaan sellaisia "kuinjuostenkustujasaumoja"  että hirvitti!!! ja toinen ihan paras juttu on , että saamme luoda jotain uniikkia ja ihanaa  ja tarjota niitä "luomuksimme" myös teille <3Hymyillään kun tavataan, 

ystävällisesti, Virpi 


7 kommenttia:

Riitta / Wanilla kirjoitti...

Myötätuulta elämääsi Virpi!
Terkuin, Riitta

Riitta / Wanilla kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Elsa kirjoitti...

Jään seuraamaan mitä tapahtuu... Toivon onnea ja hyvää tuulta!

Anonyymi kirjoitti...

Täällä kiitollisuuden velkaan jäänyt,hyvän asiakaspalvelun kohteeksi joutunut kiittelee koko sydämestään! sellaisen mekon vielä haluaisin. Laittelin Virpi puhelimeen viestiä niistä meidän kaupoista,tuliko perille?

Rakkain terveisn Marjo V.

Nina Kiijärvi kirjoitti...

Paljon myötätuulta toivottelen <3 mahtavaa matkaa ja nauti !!!

Oli ilo käydä putiikilla

T Nina valkoisiahelmia.blogspot.com

Sally kirjoitti...

Onnen puhureita toivottelee: Sally

Anonyymi kirjoitti...

<3