tiistai 21. helmikuuta 2012

Fe´
No niin, ensimmäiset kuormat kevättä saapui tänään puodille. Ja täytynee tunnustaa, että tämä Fe´ tilaus oli täysin pyyhkiytynyt muististani ;) No, samalla innolla availin ja tunnustelin tuotteita , kuin asiakkaanikin:)))

Myös O&J kuorma tuli, tai ainakin  osittain , niitä pyrin kuvailemaan jossain vaiheessa nettikaupan puolelle myös. Huomenna puodille otan kameran , niin laitan tänne hiukan esimakua niistäkin.

Kiitän kauniisti kaikkia, jotka ovat minua kannustaen " olkapäähäni taputelleet " tuon JDL jutun vuoksi. Vaikka teksti olikin omaa käsialaa, oli kustantaja "ottanut pienen taiteellisen vapauden" ...  Iloinen olin myös, että  kuviin oli päässyt suloinen Hertta-koirakin. <3
Suuri ilo ja kunnia oli tehdä valokuvaaja Camilla Hynysen kanssa yhteistyötä , hänen kuvansa ovat todella hyviä ja iloksenne (?) jatkamme sitä ,  Myös JDL haluaa jatkaa yhteistyötä kanssamme ja kevään aikana kuvailemmekin lisää kauniita SUOMALAISIA koteja heille:) ja saattanee niistä osa tulevaisuudessa löytyä myös Suomen lehdistäkin.

Mukavaa hiihtolomaa , ken lomailee tämän viikon!

Ystävällisesti, Virpi

6 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Hei Virpi
Oli NIIN nautinnollista viipyillä lehtijutun parissa! Ostin lehden itselleni nyt lomaviikolla ja toisen kipaleen äidille. Yhdessä sitten eilen ihastelimme kotinne kauneutta :) Kiva kuulla, että ehkäpä jatkoakin seuraa.
Odotan innolla lupaamiasi kuvia. kevätinostus on kova juuri nyt.
terkuin Anu

Susannah kirjoitti...

Heissan Virpi!

Mä tulen huomenna hakemaan JDL- lehden, onhan niitä?
t. Suski

Susannah kirjoitti...

Heissan taas!
Ai niin, onko lautoja tullut? Tiedätkö milloin tulisi? Ja tuo ensimmäinen tunikakuva herätti mielenkiintoni! Näkyillään.
t. Suski

Anonyymi kirjoitti...

Moi,

tyttöjen kanssa ihasteltiin kuvia magazinesta :) Täällä lehteä myy paikallinen kukkakauppa. Oikein paljon terkkuja teille kaikille ja halaus vielä Hertan muistolle.
-helena-

NOORA`S DAY kirjoitti...

Käyhän osallistumassa arvontaani :)

Anonyymi kirjoitti...

Moi Virpi! Pakko laittaa tätä kautta kiitokset, FF-mekko on aivan upea, siis ihan täydellinen, kiitos miljoonasti!

Sanni