tiistai 30. elokuuta 2011

Handmade in Finland

 SUOMALAISET !!!! Käsin tehdyt kranssit , suloiset pienet punaiset marjat, karpalon kokoiset:)
Kranssin halkaisija n. 20 cm  18.50e sydän 20e


kranssi 16e ja  sydän 18.50e

 Myös nämä samaa maata, huippua, kun vihdosta viimein löytyy SUOMALAISIA kauniita juttuja, eikös vain? Näinä aikoina on kiva tukea suomalaisia yrittäjiä ja saada eurot jäämään tänne kotimaahan;)) Nämä kranssit herkkyydellään hurmasivat minut. Hiukan ronskia rautalankaa j sen ympärillä lankaköynnöstä.
kasvit eivät kuitenkaan varise , sillä ovat silkkikukista tehtyjä. Minä joka KAMMOAN kaikkia silkkikukkia , myyn niitä nyt itse:)))))) mut huom  S U O M AL A I S I A :))))))))))))

Kranssit tuovat mukasti syksyn fiilistä kotiin, esim nuo rautalankakranssit pienillä lehdillä, pariovissa tai keittiön ikkunassa, keveitä, mutta tuovat hiukan jo ryhtiä kesän jälkeen , muuten niin valkoiseen kotiin.
ja tuo punainen kranssi ulko-ovessa toivottaa tervetulleeksi :))
Näistä peitteistä en  ihan niin suurella ylpeydellä mainitse (vaikkakin ovat ihan kivoja ;)) ), sillä eivät ole valmistettu Suomessa, vaan jossain hiukan lämpimämmässä ;)))) Konekirjailtu teksti, harmaan sävyinen, pitsejä, mukavan kokoinen torkkupeitto 150x150 cm 65e

Tämä ruususarja on kaunis, sellainen Ranskalaishenkinen, mukavan edullinen peite 150x150 cm 54 e, tyynynpäälinen 40x40 11,50e
Taka-alan tyynyt Friends Forever...juu jälleen SUOMALAISIA ;))) hih, omaa mallistoamme , valmistettu vanhasta Ranskalaisesta pellavalakanasta, vahna monogrammi taitaa olla suomalainen 50x50cm 45e ei sis sisätyynyä.

Oikein mukavaa keskiviikkoa kaikille,

Ystävällisesti, Virpi

3 kommenttia:

Riitta kirjoitti...

Kauniita juttuja ,itse tein viime syksynä noita ruusunmarja sydämiä ! Harmaa tikattu peitto houkuttaa , mutta budjetissa rahaa vain remontille tällä hetkellä ;)

Anonyymi kirjoitti...

Virpi, huhuu!

Pyytäisin sivuun pyöreän lankaköynnöskranssin, jos on jäljellä!?! Entä löytyykö elokuun J dárc L ´ä ( 6 ) vielä?

Tulen...

- Simmu -

Virpi / My Country Home kirjoitti...

hei Riitta, tsemppiä remonttiin :))
Simmulle sekä lehti että kranssi sivussa, ja haet kuhan ehit :))))))