torstai 28. huhtikuuta 2011Tänään pidimme Anun kanssa kevätsiivousta puodilla. Tolulla jynssäsimme ja puunasimme, ruuvailimme hyllyjä ja naulasimme naulakoita seinille, mööpleerasimme oikein kunnolla:))

Ja hyvä niin, sillä kiva ottaa toukokuu vastaan ihan uusin kujein. Tuo ihana sisustusmatka on jo muutaman viikon päästä , jipii!! Sitä ennen juhlimme niin vappua kuin Äitienpäivääkin. Myös syntymäpäiviä on tiedossa... ja MCH viettää kaupunkisynttäreitään 22.5. Niistä sitten enemmän lähempänä. Tuosta matkasta vielä, että Koti-ja Keittiö lehden toimittaja tulee matkalle mukaan ja saatte lukea kyseisestä lehdestä kaikki mehevimmät jutut;))))


Puodille saimme todella ihanat astiat. Kruhmuiset, käsintehdyt keramiikka-astiat  ovat oikeita käyttöastioita, jotka kestävät niin uunin, mikron kuin tiskikoneenkin. Uuni-ja piirakkavuuat ainoastaan valkoisena, kulhot ja mukit myös pinkkinä ja turkoosina. 
Mukit ja kulhot 25e, piirakkavuoka 48e ja iso uunivuoka korvilla 80e

Kuva ei ihan anna oikeutta niiden väreille .


Tässä uuni-ja piirakkavuuat :))

Oikein hauskaa Vappua kaikille. Tuon Vintage by Nina - kuorman ajankohta hiukan vielä auki. Osa tavaroista kuitenkin tulee piakkoin ja loput tuon tullessani, kun lähden hänen luokseen visiitille kesäkuussa. 
Niitä makupalakuvia siis tulossa lähipäivinä...;))


Ystävällisesti,( todella reilusti yli kolmekymppinen) Virpi

6 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Kauniilta ja houkuttelevalta näyttää puodissanne :) Onneksi on taas kesän korvalla tiedossa reissu Tampereelle, täytyypä poiketa

Maarit kirjoitti...

Hei Virpi!
Onko liike auki sinä lauantaina, kun olette Ruotsissa sisustusmatkalla? Olen vihdoinkin silloin tulossa Tampereelle ja olisi kiva poiketa puodillasi 14.5.ttä.
Aurinkoisa aamua!
Maarit

Virpi / My Country Home kirjoitti...

Hei tytöt,

Ja kiitos, Sydämellisesti tervetuloa kesällä, kun Tampereelle tulette ja 14.5 on puoti ihan normaalisti auki, silloin täällä teitä palvelee Anu :))

Maarit kirjoitti...

Heippa Virpi!
Tosi mahtava juttu! Olen niin odottanut puotiisi pääsyä ja jos olisitte olleet kiinni, niin nyyh.. ! Kuvat tuotteista ovat niin kauniita, että niitä on ehdottomasti päästävä paikanpäälle hypistelemään.
t. Maarit

Kesäkukka kirjoitti...

Oikein sopivillehan nuo astiat näyttävät!
Tuollainen muki ainakin täytyy saada, jos se vaan on sopivan vetoinen :D

Ja pelkkää synttäri-humua tulossa...

Simaisaa Wappua ;)

Blomm kirjoitti...

Voi, ihanaa kaikkea noissa kuvissa. Odotan todella pääsyä puotiisi...katselemaan ja ihailemaan....täytyy varmaan ottaa retkituoli mukaan;)
Pitää paikan päälle katsomaan kaikkia kauniita tuotteita ja myytäviä huonekaluja. Heinäkuussa sitten...