perjantai 17. syyskuuta 2010

Tänään on Tampereella ollut kaunis , syksyinen päivä. Pikkuisen vettä sateli, muuten aurinko taisikin paistella. Kävelykadulle on pudonnut kauniisti lehtiä viereisistä puista ja katu näyttää oikein syksyisen kauniilta.

Puodille tuli muutama pikku lähetys tänään. Syksyn tuntua kertoivat myös ne..

...sillä muistikirjat, reseptikirjaset ja osoitekirjat, ovat mukava laittaa järjestykseen sateisina syyspäivinä. Kuvat niissä todella kauniita.


..Ja tuo kiireisen äidin organisointi kirja !! HUIPPU!


..Tähän voisi vaikka kirjata ne parhaimmat sisustus-ja antiikkiliikkeet sekä mukavimmat löydöt tarjonneet kirpparit ja herkullisimmat ravintolat..Rukousnauhoja Ranskasta jälleen :)


Odd Mollyltä tuli neuletakkia sekä muutamaa talvitakkia. Voi, tämäkin yksilö lämmittäisi jo pelkällä olemuksellaan. Vuorikin siinä on niiiiin kaunis.

Huomenissa yritän kuvailla paremmin nuo kirjaset sekä hurmaavat korttirasiat ja ehkäpä ne sujahtavat sinne web shopin puolellekin. Olisi sitten kuvat ja hinnat ja koot- kaikki samassa paketissa.

Niin , tulihan sieltä myös CALOU kuorma mustaa, valkoista, harmaata ja tummanruskeaa - tosin vieläkin ilman bootseja, niistäkin kuvaa tulee...


Ystävällisesti, virpi

5 kommenttia:

Kesäkukka kirjoitti...

Pitäisiköhän sitä lähtee huomenna ajelemaan sinne suuntaan? :)

Tuollaisia kivoja kirjailujakin noissa liinoissa!

tiina kirjoitti...

Voi mikä ihanuus tuo Odd Molly. :)

Susannah kirjoitti...

Ja taas on niin paljon kaunista katseltavaa, että on ihan pakko mennä itsekin suunnittelemaan ompeluksia ja ensi viikolla tulla käymään putiikilla oikein ajan kanssa. Värikästä syksyä!

Anu kirjoitti...

Voi mikä takki!

Nonnukka kirjoitti...

Muutama blogi tuttuni suositteli puotiasi ja voi odotan jo kovasti pääsyä shoppailemaan liikkeeseesi kun tullaan Treelle lomaileen :)