keskiviikko 12. elokuuta 2009

Inspiroidutaanko valkoisella ;)??

..Give it to me , yeah..
Tänään vietin mukavan päivän Helsingissä. Kävin tsekkaamassa ja tilaamassa ensikevään Odd Mollyt. Wow, mikä mallisto, eipä voi muuta sanoa. Kiitos Tina, mukavasta päivästä :)
Viimeksi pääkaupunkiseudulla olin viikko sitten, kun kävin tapaamassa Madonnaa :) Tosin ihan yhtä liki en päässyt, mutta huristi hän autollaan meidän ohi ihan millistä :) , kun vahingossa kävelimme ihmispaljouden keskelle Madonnan lähtiessä hotellistaan.
Tuo konsertti oli kerrassaan upea ja hän säteili niin kauniina, ettei mikään lehtikuva tai televisio ole sitä pystynyt taltioimaan. Ja hymy oli lämmin ja tuntui, kun hän olisi hymyillyt meille kaikille :) Hirmuisasti en ole lukenut lehtijuttuja keikasta, sillä jotenkin sen koki niin henkilökohtaisesti, ettei muiden kommentit kiinnosta. Seiskaluokalla kuulin ensikertaa ja ihastuin hänen musiikkiinsa heti, siitä on siis jokunen vuosi aikaa ;)
Ja kun tulin asemalta puodille oli postipoika tuonut jotain kivaa:
Tuo ruotsalaisten tekemä kirja ROMANTISKA HEM & INSPIRATION I VITT oli vihdoin tullut!!
Kirja on selkeästi valkoisempi ja romanttisempi, kuin Franske Stemninger ja luulenpa että pidätte siitä :) Aikas rajoitettu määrä kirjoja tuli myyntiin ja hinta on 45 e.
Eilen tuli myös kivoja tossukoita pikku kerholaisille sekä hiukan isommillekin sekä villaisia ranteenlämmittimiä. Myös hurmaavia sateenvarjoja , oikeita Maija Poppasia !!!
Nautiskelin kirjaa kaffekupposen ja lasten tekemien "muffinien" kanssa. Kirja on muuten samankokoinen kuin F S ja sivuja on 199. Kirja on täynnä kuvia, myös joitakin blogimaailmasta tuttuja koteja ;)

...No one`s gonna stop me now...
Virpi
7 kommenttia:

Fru Skrot - Rouva Romu kirjoitti...

Kirja näyttää hyvältä! Minäkin olin konsertissa ja tykkäsin kyllä! Bailattiin niin, että varmaan 2 kg lähti painoa pois - aivan huippua!

Viivu kirjoitti...

Aivan sulosia nuo ranteenlämmittimet ja tossukat!!!

Marikki kirjoitti...

Voi iiks mikä kirja! Ja vaikka mitä muitakin ihanuuksia olet puotiin saanut. Täytyy tulla katsastamaan uutuudet pikapuolin!

taburetti kirjoitti...

Löysin sivusi Annen sivujen kautta.
pitääkin tulla puotiisi Tampereelle hankkimaan kyseinen kirja ,toivottavasti niitä vielä on!
Mukavaa viikonloppua!
Jaana

ninab kirjoitti...

Aivan ihana tuo kirja, kävin ostamassa tänään = )

Merja K kirjoitti...

Ensi viikonloppuna tullaan Tampereelle ja samalla täytyy tulla visiitille puotiisi :)

Tanja kirjoitti...

Kiitos Virpi aamuisesta! Taas sait sen tehtyä... touhusin koko päivän oikein innolla ja asiat on hieman selkeämpiä kuin aamulla :)

Ollaan yhteyksissä!