lauantai 23. toukokuuta 2009

Avajaispäivän tunnelmia!

Näin kauniita kukkia sain, kiitos!!

Koko viikon pakkasimme, kannoimme ja purimme... ja surrasimme Hämeenkyrön ja Tampereen väliä autolla yhdessä Terhin kanssa. Ja vaikka olimme väliin niin poikki kantamisesta, jaksoimme nauraa vedet silmissä koko hommalle!! Voi taisimme saada ainakin satavuotta lisää elinaikaa ;) On ikimuistoinen viikko takana!!
Ja vihdoin koitti avajaispäivä. Edellisenä iltana olimme lähelle puoltayötä vielä laittamassa viimeisiä hintalappuja, sitten kiiruusti huristimme Hämeenkyröön ja vielä yöllä piti ehtiä tukkakin värjätä... taisi tulla uutta muotia, tämä "liukuvärjätty" look!! No eipä tuo menoa haitannut. Ihmisiä kävi paljon,!! Ihana oli tavata uusia ihmisiä, halata vanhoja tuttuja ja vihdoinkin tutustua "blogituttuihin" ;) Ainakin Sanna, Maarit ja Mari tulivat, kiitos!! Ihan kaikkia en ehtinyt tavatakaan ja eipä paljon ehditty kuulumisia vaihtaa.
Päivä oli ihana ja varmasti ikimuistoínen. Illalla kotiin päästyäni pulahdin kuumaan vaahtokylpyyn ja suoraan nukkumaan. Kuvia en ehtinyt räpsiä yhtään. Marikki onneksi tallensi muutaman, Kiitos siitä :)
ja tänään oli ilo aamulla lähteä taas töihin uuteen putiikkiin!!
Vielä kerran Kiitos Terhi, luulen , enpä usko että olisin saanut valmiiksi ilman sinua!! Ainakaan tällä aikataululla!!
Ystävällisesti, Virpi

13 kommenttia:

satu kirjoitti...

Oi, kauniilta näyttää ja kuullostaa! Hurjasti onnea minunkin puolestani! Jospa vaikka maanantaina pääsisin ihastelemaan minäkin...Otahhan huominen ihan levon kannalta!

Tanja kirjoitti...

Ihanat avajaiset, ihanassa liikkeessä :)! Mullakin meni varmaan ensimmäiset 15min ihan vaan katsellessa ympärilleni ja ihastellessa liikkeen ilmapiiriä!

Löysin sitten kyllä uuden Odd Mollyn, joka pääsi heti tänään käyttöön ja kyllä sitä ihasteltiin muuallakin ;)! Että isot kiitokset! Olitte Terhin kanssa saaneet oikein onnistuneen putiikin luotua!

Calou:ta odotellen, Tanja ;)

tiina kirjoitti...

Onnea avajaisistanne! :)

Marikki kirjoitti...

Moikkis Virpi!

Mukava kuulla, että puoti on saanut hyvän vastaanoton. Kyllä siellä niin kivalta näyttikin, etten yhtään ihmettele. Ja tunnelma oli mukavan kotoisa ja lämmin. Kävin ostamassa sitä seljankukkamehua kotiinkin, niin hyvää oli :)

Aurinkoisin terkuin: Marikki

Bionda kirjoitti...

Onnea uuteen osoitteeseen! Täytyypä poiketa huomenna katsomaan. Sijainti on luultavasti kaupungin paras!? :)

HaHa kirjoitti...

Onnea uuteen puotiin! Minä en avajaisiin reissun takia päässyt, mutta aivan varmasti poikkean ostoksille tulevalla viikolla!!!

bean emäntä kirjoitti...

Onnea uudelle liikkeelle! Pitää tulla visiitille heti seuraavan Mansematkan yhteydessä! Ihastelin kerran vanhaa liikettä, mutten ehtinyt sisälle asti. Nyt helpompaa kun olette lähempänä!

Ada och Emil kirjoitti...

Heippa!
Empä ihmettele ollenkaan että ihmisiä kävi...pelkästään sisääntulo heti kadulta lähtien oli niin kaunis :)
Oli ihana päästä käymään, vaikkakin todella pikaisesti työmatkalla. Mutta niin lähellä asun, että varmasti eksyn ihanaan putiikkiisi monen monta kertaa...joten tavataan taas pian :)

Mukavaa alkavaa työviikkoa.
-Sanna

Sisustus Sievä kirjoitti...

Haluaisin ehdottomasti itselleni tuon Mollyn mekon onnistisiko postitus! Onnea putiikkiin ja työn iloa!

Helmiina kirjoitti...

Onnea avajaisten johdosta! Jos minulla olisi auto niin olisin kyllä kanssa tulla hetimiten katsomaan, mitä kaikkea ihanuuksia sieltä teidän putiikista löytynee...

Sarppa kirjoitti...

Minä poikkesin tänään ja ihana liike teillä, olen sitä jo suositellut pitkin ja poikin =)

Peikkotyttöjen äiti kirjoitti...

hei! kuulostaa aivan ihanalta paikalta ja on takuulla käyntikohteemme kun tampereelle tulemme!! Oikein paljon onnea yrityksellesi!!

RBW kirjoitti...

Onnea uuteen "kotiin" . We don't remember the days,we remember the moments.