perjantai 20. maaliskuuta 2009

..kunpa tietäisin...

Kerro, kerro .... voi olisipa kristallipallo! Päässä ajatukset pyörivät hurjaa vauhtia...
Onko tämä lama tai taantuma , koskettaako se meistä suurinta osaa..kaikkia vai ...??
Uskaltaako elämässä mennä eteen vai taakse, ottaisiko rohkeasti muutaman tanssiaskeleen vai pitäisikö jalat tiukasti maanpinnalla??

Tässä muutama viikko sitten eräs kaupanmyyjä minulle tiuskaisi et "jos olis kristallipallo, ni tiätäisin.." kun kyselin erästä tuotetta !!

Voi, nyt kaipailen minäkin tuota kaunista kristallipalloa selvittämään ajatuksiani!
Tiedän, että riskejä pitää elämässä ottaa.. vain kun osaisi ottaa ne oikeat riskit ja oikeassa paikassa.
Huh, tämä on tämmöistä yksin puhelua!!

Minulle on tarjottu erittäin hyvää liikepaikkaa suuresta kaupungista, mutta täällä maalla on kaikki niin tuttua ja turvallista! Uskaltaisinko ottaa riskin?? Mitäpä hävittävää tässä valmiissa maailmassa on..??

Virpi

6 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Niin voi kun olisi kristallipallo...

...mutta eteenpäin etsivän mieli, tuli super taantuma tai ei niin elämämme jatkuu silti. Usko tulevaan on kaiken perusta, ei jäädä tuleen makaamaan.

Tämä aika on tuonut myös meidän perheeseen ikäviä uutisia, mutta jaksan silti uskoa tulevaan. Elämä kantaa, SEN ON PAKKO!!!!

Edessäsi on kyllä kieltämättä suuria kysymyksiä, niihin minä toivon sinulle voimia ja uskoa tulevaan <3

Heidi

tiina kirjoitti...

Niimpä... mutta eikös olisikin aivan liian helppoa... ;)
Monen monta harmittavaa asiaa jäisi
kyllä varmasti tekemättä.
Tsemppiä sinulle... mitä ikinä
päätätkin.
<3 tiina.

vihmari kirjoitti...

Olet Virpi tuonut niin paljon ihanuutta arkeen minulle ja monelle muullekin täällä maalla! Toivotaan tietysti että saadaan pitää sinut täällä, pistä vaikka nettiputiikki lisäksi. Vaikean päätöksen edessä olet! Tsemppiä!
Maria

HaHa kirjoitti...

Hei!
"Törmäsin" tähän ihanaiseen blogiisi tänään monen mutkan kautta.

Jos Tampereelle sinua on kosiskeltu liikettä perustamaan, niin tänne vaan! Just eilen kävin Treen keskustassa siinä toivossa, että olisin löytänyt tuon tyyppistä sisustustavaraa mitä itse liikkeessäsi myyt, enkä löytänyt! Pistä siis nettipuoti pystyyn, tai tule tänne Manseen. Mää ainakin tuun sun luo shoppailemaan! =)

Virpi kirjoitti...

Kiitos kannustuksistanne :)
En saanut tuota kristallipalloa ja päätöksen tein itse ja en voi siis syyttää tai kiittää palloa , vaan kannan vastuun itse . Päätöksestäni kerron hiukan myöhemmin. Vielä Kaunis kiitos teille tsempeistänne. Ystävällisesti, Virpi

Lilla Medine kirjoitti...

Itse uskon, että ihmiset tulevat jatkossakin sisustamaan kotejaan viihtyisiksi, taantumasta huolimatta. Uskon, että ulkomaanmatkat sekä uusien autojen ym. hankinta varmasti vähenee. Koti on kuitenkin koti, jossa jokainen haluaa viihtyä. Ja sisustusputiikista löytää aina myös piristyksiä pienemmälle kukkarollekin:)Onnea tuleville suunnitelmillesi!