torstai 5. helmikuuta 2009

Terveisiä Tanskasta ..!

Kuvassa hymyilee kaksi tyytyväistä kaupantätiä mukavien tilausten jälkeen:)Tässä pikku pala Köpiksen antiikkikauppa saaliista. Ostin myös putiikille kauniita vanhoja jalallisia snapsilaseja , pari suurta valkoista emalivatia sekä paksusta lasista tehdyn salkkarin, vanhoja tyynynpäälisiä, ...Pyrin kuvaamaan myös niitä. Kuvassa näkyvät kiikarit ovatkin mainio löytö silmälläpitäen ensi kesän Madonnan vierailua :) Paikallisissa antiikkiliikkeissä oli hirmuiset määrät vanhoja lasikarahvien korkkeja yksi toistaan kauniimpia, minä ostin vain nämä kaksi ..


Perjantaina pääsimme vihdoin Tanskaan. Kone lähti aamulla 6.30 ja kentällä olimme jo hyvissä ajoin. Ja Köpiksessä olimme hiukan seitsemän jälkeen paikallista aikaa. Ehdimme sopivasti 7.40 junaan, joka lähti Herningiin. Matka kesti n. neljä tuntia , kun kuljimme lähes läpi Tanskan. Matkalla tapasimme mukavia ihmisiä ja junamatka meni tosi nopeasti. Junalla pääsimme suoraan messukeskukseen ja olimmekin "valomerkkiin" asti. Yövyimme Bed & Breakfastissä ja ekana iltana nukahdimmekin jo kahdeksan maissa...

Mulla tauti tuntui menevän ohi perjantaina...Terhi sitten sairastui sunnuntaina..!!!:(

Kolme päivää painelimme messuhalleja ristiin rastiin ja nauroimme vedet silmissä niin moneen kertaan, että vuosikymmeniä taas kertyi lisää.

Tilauksia teimme..paljon!! Ja löysimme paljon ihan uusiakin firmoja. Moneen kertaan jaksoimme hämmästellä Tanskan messujen rentoa ja hyväntuulista meininkiä verrattuna Ruotsissa pidettäviin Formex -messuihin, jossa oli paljon tiukkapipoisia , päällepäsmäreitä!!Se oli sitä tanskalaista rentoutta, joka huokuu niin sisustustyyleissä kuin upeissa Tanskalaisissa vaatteissakin.
Bloomingvillen väki ja Britta oli kiva tavata, kun paljon kuitenkin olemme sähköpostitse tekemisissä . Jeanne d Àrcille emme sitten kuitenkaan päässeet. Olimme liian poikki, että olisimme vuokranneet auton. Ja Vakre Hjemin porukka menikin jo perjantaina, eikä meistä oli ollut silloin juhlijoiksi...tai ehkä liiankin kanssa...;) . No, ne tilaukset tehtiin sitten vanhaan malliin ja paljonhan sieltäkin taitaa tulla..

Putiikkiin on myös tulossa näitä kiviä, joita on monet asiakkaat jo kyselleetkin. Ihan hauskoja !


Sekä mukavia tyynyjä tekstillä ja ilman...Tällä jaksoimme koko lauantain kiertää messuhalleja (halleja oli C- M ;)


Terhin kanssa kun reissaamme, emme malta koskaan syödä kunnolla, emme nytkään. Koko lauantain pörräsimme Calout jalassa yhdeksästä kuuteen, hörppäsimme kaffeet, jaoimme tämän herkullisen suklaa muffinssin ja nautimme pullot kokista. .Illalla tosin menimme Herning-cityyn syömään ..leipää!! Tietty Tanskassahan kun ollaan!

Kevään kunniaksi messuilla lenteli Green Gaten osastolla perhonen!


Voi, kumpa pian tulisi kevät ja pääsisi taas puutarhahommiin..Kuvassa Terhi ihastelee "jotain"

Myös putiikille tulee puutarhajuttuja , ainakin hiukan. Jeanne d Arc:in puutarhakirjaa ainakin, sekä kivoja ruukkuja ja kruunuja yms..

Putiikin kevääseen tulee pian Calouta valkoisena ja beigenä sekä muutamia herkkuja Odd Mollyltä, jotka passaavat hyvin yhteen. Myös meidän oma "vaatemerkkimme" "Friends Forever"
toivottavasti kasvaa..ainakin Tanskassa oltiin kovastikin kiinnostuneita hamosistamme.
Yhteenvetona voin todeta, että matka oli erittäin onnistunut. Saimme tehtyä tilauksia , loimme paljon uusia suhteita eri firmoihin ja näimme kuinka kauniisti oli tavarat laitettu esille. Olimme suunnitelleet tehdä Köpiksessä "yritysvakoilua" muutamiin superihaniin sisustusliikkeisiin, mutta ne olivat kaikki kiinni maanantaisin ja Terhin flunssa oli jo aikas paha . Myös Franske Fundiin olimme yhteydessä, mutta jätimme senkin väliin.. Löysimme kuitenkin Noa Noa : n liikkeen ja hiukan oli vielä alea jäljellä...
Mielenkiintoista oli myös Tanskalaisdaamien kelsiturkki buumi, niitä oli ainakin joka kolmannella, toinen toistaan kauniimpia. Itse tein paikalliselta( Hämeenkyrön) kirpparilta alkutalvesta löytöjä ja ostin pari kelsiturkkia. Ihan tietämättäni tästä luultavasti ensi talvena Suomessakin olevasta kelsiturkkibuumista. Kuvia niistäkin löydöistä voin laittaa joku kerta.
Malttamattomana odotan ihanuuksia saapuvan ja pitkin kevättä ne tuleekin. Ekat jo ehkä ensiviikolla. Tänään tuli kuitenkin Soap Factoryn saippuoita..aivan ihania!
Kello on taas puoliyö ja huomenna aikainen herätys. Oikein hyvää yötä ja huomenta!
Ystävällisesti, Virpi


10 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Kiitos täydellisestä matkakertomuksesta!!!
Olo parani rutkasti!!!!
Hali,pusi,moiskis... ;-)

Tanja kirjoitti...

Mukavan kuuloinen matka teillä kahdella :)! Paitsi tietty tuo Terhin flunssa iski tosi kurjaan aikaan :(!
Mutta Odd Mollysta... Niin siis heidän vaatteitaanko alat myymään putiikillasi? Sepä olisi iloinen yllätys :)!!!

Terv. Tanja

satu kirjoitti...

Oi oi, kun kuullostaa ja näyttääkin niiin täydelliseltä! On aivan mahtavaa, että on tuollainen sielunsisko olemassa, jonka kanssa voi jakaa tämän kaiken...:) Joskohan minäkin jo sysksyllä pääsisin tuonne saakka...
Ja hei, hienoo kelsiturkin saa siis kaivaa pian jo pölyttymästä...:)
Ajelen pian kenkäostoksille...Koskas nuo uutuus värit saapuivatkaan?

Virpi kirjoitti...

Tanja: Tuo Terhin flunssa...aivan meidän tuuria, joka matkalla aina jotain...
Odd Mollya on tulossa varmaankin maaliskuussa ihan pikkuisen vain. Ewa i Wallaakin ehkä..

Satu: Olemme Terhin kanssa "kälyksiä" ja tulemme aivan täydellisesti juttuun. Hän on Paras ystäväni ja kuin oma sisko.

Vaaleat Calout pitäisi tulla kuunvaihteessa, mutta kuten tiedät, se aina hiukan suhteellista tuo aikataulu :) Mutta olisi kyllä kiva tavata:)
Yritin jättää myös puumerkin aamulla blogillesi, mutta ei jäänyt ? Siis kiva nähdä Herning myös kesäasussa!

Hanna-Maria kirjoitti...

Vastavierailulla. Niin kauniilta näyttää täällä. Lisään sinut listalleni, jotta löydän toistekin :)

Onko sinun puotisi myös netissä? Tiedustelee yksi sisustusputiikkeihin kaikki roponsa tuhlaava :)

Ihanaa päivän jatkoa Sinulle!

Virpi kirjoitti...

Hanna-Maria: löydät kyllä netistä mycountryhome.fi avulla, Varsinaista nettikauppaa ei ole, mutta lähettelen kyllä tuotteita paljon postin ja matkahuollon kautta. Mukavaa viikonloppua myös sinulle:)

"Kantriina" kirjoitti...

Voi teillä on ollut varmasti ihana reissu! Ja kaikkea ihanaa olette nähneet... Kiitos että pääsin kurkkaamaan messuille siun kuviesi kautta! :)

Virpi kirjoitti...

Hei Kantriina, emme jääneet sinne, vaikkakin tuo rento elämänmeno kiehtookin..lomareissua Terhin perheen kanssa Tanskaan suunnittelimme, mutta saapi nähdä nyt..

Tanja: Saattapa ensimmäiset Odd Mollyt tulla jo ensiviikolla:)

Lilla Medine kirjoitti...

Aivan unelmareissulta kuulostaa tuo Tanskan matkanne. Voi kumpa pääsisin myös joskus lentokenttää pidemmälle tutustumaan. Ihastuttavia nuo pitkät hameenne, tosi kauniit. Milloin saat hameista ja muista uutuuksista kuvia ja onnistuuhan postittaminen? Unelmien putiikki sinulla:)

Helmiina kirjoitti...

Mukava matkakertomus totta tosiaan!
Ja kivoja kuvia reissusta myöskin!