tiistai 14. lokakuuta 2008

Uutuuksia ja ihanuuksia!

Green Gaten syksyn mallistoa





Viehättävä vihkonen resepteille, jotka ovat aina hukassa??







Kauniita ja käytännöllisiä: osoitekirjoja sekä ruusuinen muistikirja







Maailman kauneimmat puukengät, Ruotsalaiset Calout nyt putiikistani!!!!!!!!!!!!!!




Nyt alkaa putiikissa olla paljon uutuuksia. Jeanne d `Arc Living in lähetys tuli ja JUL -kirjoja sekä FRANSKE STEMNINGER kirjoja tuli paljon lisää. Myös heidän viehättäviä joulukoristeita on tarjolla. Green Gaten hurmaavat täkit, tyynyt ja posliinit tuovat mukavasti kodikkuutta putiikille. Syksyn harmauteen tekisi mieli pukea putiikki jo jouluun, mutta sitten olisi jo joulukuun alussa kyllästynyt ja odottelisi jo kevättä.... eli kaikki aikanaan, mutta varmaankin heti Marraskuun alusta..tai ehkäpä lokakuun iiiiiihan lopussa?
Ystävällisesti,Virpi


4 kommenttia:

Amalias Hem kirjoitti...

Ihania kuvia!!! Mukavasti tuli taannoinen Tukholman matka mieleen ;-)...

Helene kirjoitti...

Kaunista katseltavaa! Todella onnistunut otos ihanasta reseptivihosta!

Marikki kirjoitti...

Heissan! Iiks. sulla on vaikka mitä ihanaa putiikissasi! Jopa noita söpöjä puukenkiä. Missä suloinen putiikkisi sijaitsee?

Virpi / My Country Home kirjoitti...

Marikki hei, olin niin innoissani, kun huomasit meidät (minut ja Amalias Hemin Terhin), et vastasin vahingossa sun blogillesi!!
Olen yrittänyt valita kaikki tuotteet huolella ja siellä on aivan ihania juttuja!!!;) mm. Jeanne d Àrcin köyhäinhopeat, ne ovat jotenkin niin kauniita.
Putiikkini on ihan pieni, vain n30 m2. Olisi kiva jos pääsisit käymään luonani! On tosi kiva saada blogituttuja!!! Paljon olen sinun sivuillasi vieraillut, mutten ennen vain jättänyt kommenttia.