keskiviikko 27. elokuuta 2008

Ihanaa......!!


Jep, huomenna ollaan sitten menossa Formex-messuille Tukholmaan hakemaan putiikkiin uusia ihanuuksia ja "solmimaan tärkeitä suhteita". Jotain aivan uutta ja ihanaa on kuitenkin My Country Homeen tulossa, mutta siitä sitten lisää myöhemmin. Aamulla lento lähtee 6.20 ja paluu on perjantain ja lauantain välisenä yönä 01.05!! Kaksi päivää kierrämme messuja Terhin -Amalias Hem- blogin: in kanssa kärryt täynnä esitteitä . Putiikkini on suljettuna pari päivää ja lauantaina onkin jo ihana palata töihin ja kertoa asiakkaille messukuulumisia. Ja odottelen tässä muutenkin uutuuksia Bloominvilleltä, niitä pääsee hypistelemään sitten alkuviikosta! Oikein mukavaa loppuviikkoa teille!
Ystävällisesti, Virpi

5 kommenttia:

Tuvantähdet kirjoitti...

Aivan ihanaa, että blogimme alkoivat toimimaan. Nähdään toivottavasti, pian, puodissasi! Terveisin Helena

Kuitupilvi kirjoitti...

Hei vaan. Käyppäs tsekkaan Liivian talossa blogi. Uskallanpa veikata että tykkäät Liivian maailmasta ( ja toki saa minunkin maailmaani tulla piipahtamaan)
Terkuin kuitupilvi

Virpi kirjoitti...

Hei kuitupilvi.
Kävin "Liivian talossa" sekä sinunki blogillasi ja olivat oikein mukavia. Minullakin on murkkuikäinen 13v poika, joten tiedän tunteen, vaikkakin suht. rauhallinen maalaispoika onkin...!
Oikein kaunista syksyä ja voimia sinulle!
Ystävällisesti, Virpi

gunilla kirjoitti...

Kiitos joulu-kirjasta, hain sen äsken Terhiltä...ihanaa lukemista ja ennen kaikkiaan katselemista.
Hyvää syksynjatkoa sinulle!!

Virpi kirjoitti...

Kiitos Gunilla tilauksesta ja toivon että pidät kirjasta. Haluatko varauksen siitä vaaleasta sifonista?

Ystävällisesti, Virpi