keskiviikko 27. tammikuuta 2010

Messuterveisiä!
It?s time to have fun!Olimme Terhin kanssa messuilla kolme päivää. Messumatka oli oikein onnistunut. Messuilta jäi hyvä fiilis ja olenkin erittäin tyytyväinen kevään antiin! ...Tunnelma puodilla henkii vanhaa tanskalais-ranskalaista huvilatunnelmaa pionien ja ruusujen kukkiessa puutarhassa...
Sellaiseen fiilikseen jäin, kun tilaukset oli tehty. Kiva sitten nähdä mitä ajatuksia se asiakkaissa herättää.

Messuilla ei hirveästi uutta ollut, ja siksikin saimme olla sitä valppaampia, tosin jotain ihanaa uutta tulee...ne on jo uusimmasta Maalaisunelmastakin voinut pongata- ei ole kuitenkaan sisustusta, vaan kauniit "menopelit "

Ikävänä asiana messuilla oli tämä iänikuinen plagiointi!! Fe`n ihanat kellot,jotka koristavat jo monen kaulaa on nyt saanut omat kopionsa. Olimme Terhin kanssa Fe`n osastolla ja juttelimme suunnittelijan kanssa tästä ongelmasta. Mitään he eivät pystyneet asialle tekemään, olivat vain hyvin pahoillaan asiasta. Mutta onneksi aidot Feet ovat hopeoituja ja nauhat aitoa nahkaa, toisin kuin nämä kopiot, joille tuskin saa esim. vuoden takuuta??

Tiesittekö muuten , että yksi Fe`n suunnittelijoista on suomalainen?

En tiedä mahtaako näitä feikkejä kuitenkaan Suomessa kukaan myydä, epäilenpä ja toivon ettei !!

Kuvia emme paljon ottaneet ja eipä taida ihan joka osastolla olla edes lupaa kuvailla. Tuoteuutuuksista laittelen sitten kuvia tänne, kunhan tulevat.
Voi, onpas kiva odotella kevättä ja toisaalta nauttia vielä talvesta kun se kerran on. Kyllä se aurinko alkaa pikkuhiljaa sieltä lämmittämään..

Ystävällisin terveisin, Virpi

4 kommenttia:

Merja K kirjoitti...

Messut näyttävät kivoilta, en ole itse niillä käynyt. Jonkun muunkin blogissa oli kuvia ja täytyy kyllä sanoa, että kotoinen Forma kalpee tyystin rinnalla.

Kiva nähdä, mitä kevät tuo tullessaan :)

Kotokissa kirjoitti...

Tosi kivoja kuvia! Innolla jään odottamaan, mitä kaikkea ihanaa puotiisi tulee...

Niina kirjoitti...

Minäkin jään innolla odottelemaan uusia kuvia kaupalta.
Mukavaa kevään odotusaikaa!
Niina

Ada och Emil kirjoitti...

Ihania kuvia, ja mukavan näköinen fiilis tuolla messuilla on :)

Keväisestä putiikistasi tulee varmasti ihan syötävän suloinen, hih.

Palaamisiin!
-Sanna