maanantai 9. marraskuuta 2009

Joulutunnelmia ..
Tässä kurkistus My Country Home - putiikiin joulutunnelmiin. Mielestäni tämän Joulun Henki on oikein hyvä ja olen oikein tyytyväinen hankkimiini joulutavaroihin. Tavaraa on toki vielä tulossa ja nuo ihanaiset Roser & Rotin kortit vielä tulematta, mutta yhtä kaikki näillä sävelillä soitellaan tämä joulu.
Hiukan tuntui aikaiselta aloitella joulun laittaminen jo, mutta kun tämä aika tuntuu menevän vuosi vuodelta yhä nopeammin, on syytä aloittaa, jotta ehdimme niistä sitten nauttiakin :)
Persoonallisia omia tuotteitakin on luvassa pitkin joulunalusaikaa, sitä mukaa, kun saan niitä tehtyä ja puodilla apunani häärii Riia ja Helena.
Lisää kuvia puodista tulossa, kun saamme lähes kaiken joulutavan esille ja kuvat ovat hiukan parempi laatuisiakin sitten :)
Tervetuloa kurkistamaan !
9 kommenttia:

Amalias Hem kirjoitti...

Hyvä hyvä!!! Ihanalta näyttää!!!

SeriL kirjoitti...

Ihanan näköistä :) Olemme nyt kaveriporukalla päättäneet suunnata Tampereelle ennen joulua, joten pääsen vihdoin paikan päälle :D

Tanttu kirjoitti...

Ihana puoti :)! Harmi, kun tämä opiskelu rajoittaa kaikkea muuta elämää eikä koskaan pääse käymään, vaikka matkakaan ei ole pitkä...

Mukavaa joulunalusaikaa Virpille :)!

Tanja

Kesäkukka kirjoitti...

Tulen käymään varmaankin lauantaina, hakemaan ne kannut :)

Ira kirjoitti...

Kaunis joulupuoti!

Sisustus Satiini kirjoitti...

Mun piti tulla käymään täällä viime viikonloppuna, mutta en päässyt. Harmi, kaunis putiikki teillä!

Ritva kirjoitti...

nonni.
nyt on sit tultava tampereelle. olen tunnin verran tiiraillut kauppaasi: "haluun"-lista vaan pitenee ja pitenee! toivottavasti näemme pian :)

Niina kirjoitti...

Kaunista, kaunista...ihanaa silmänruokaa, kun ei paikalle pääse;). Oikein hyvää joulun odotusta!

Jaana kirjoitti...

Miksi Kajaani on niiin kaukana kaikesta kivasta? Ja miten te voitte olla syömättä noita ihanan näköisiä joulutikkukarkkeja? Jo niin herkullisen näköinen esillepano, että NJAM!