maanantai 16. helmikuuta 2009

Tehokas vapaapäivä!

Minulla oli tänään oikein tehokas vapaapäivä. Sain siivottua (lähes) koko talon, ainoastaan kodinhoitohuone jäi . Siellä on pieni kaaos tällä hetkellä, kun joka paikassa on puodille menossa olevia vanhoja tekstiilejä joko odottaa pesua tai silitystä, osa "jotain muutakin jatkokäsittelyä" ja tietty röykkiö luistimia , kypäriä , monoja ja toppavaatteita!! Kun sain muun kodin siivottua suljin vain KHH-oven kiinni, se pysyy kyllä siellä-ei karkaa ! Pöydälle laitoin valkoisia tulppaaneita ja karsin myrttejäni, jotka ovat "hiukan" varistelleet. No, eivät ne ihan kaljuiksi tulleet ja uutta kasvua on myös ;)

Sitten sain leivottua myös lasten kanssa pullaa, huh! Harmillisesti en ehtinyt kuvailemaan lasten taideteoksia, uunista tuli käärme, rotta, pari ukkoa ja hassua naamaa sekä muutamia "kökkeröitä" , jotka tietty maistuivat maailma parhaimmalta kun oli itse tehdyt.

Madonnan keikan liputkin toi postineiti tullessaan :)

Oikein mukavaa ja aurinkoista viikkoa kaikille :)

Ystävällisesti, Virpi

3 kommenttia:

Helmiina kirjoitti...

Mukavaa viikonalkua siinekin päin!
Joskus on tosi kivaa tehdä suursiivous! Sen jälkeen on niin puhdas ja raikas mieli! Joulun aikaan tein minäkin sen päiväisen puhdistus operaation, että kaikki nurkat tuli varmasti läpi käytyä.

"Kantriina" kirjoitti...

Voi arvaappa alkasinko haaveilemaan kunnon suursiivouksesta! Näillä auringonpaiste-keleillä ikkunatkin ovat suorastaan kammottavan näköiset :O
Mutta eipä niitä näillä pakkasilla vielä oikein pestäkkään voi :)
Kyllä itse leivottu pulla on sitä parasta pullaa!!

Mukavaa viikkoa!
Toivoo Kantriina

P.s. Oletpa onnekas, kun pääset Madonnan keikalle!

Virpi / My Country Home kirjoitti...

Hei tytöt,
Jep, on kiva tulla puhtaaseen kotiin :)
Ikkunat ovat mullakin pesemättä ja SE vasta on tylsää hommaa!! Pitäisi perustaa ystävien kesken "siivouspiiri" jossa yhdessä siivottaisiin kaikkien kodit !!

Kiitos vielä kommenteistanne :)

P.s Kiitos, olen odottanut konserttia jo "kakskytvuotta"